Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM ETT LJUS ÄR DU STÄLLD I VÄRLDEN!

som Guds kärleks värmande

återsken, Du broder

och syster:


som Hans väsens avbild,

Hans återsken:


till att värma och lysa för

vilsna och frusna

själar


med en låga varm

och ren!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-10 16:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Luk 10:38-42.
1 Kor 1:9
2014-12-13

    ej medlem längre
Snyggt!
2014-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld