Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fimpad

’‘jag kommer snart fimpa dig’’

jag visste redan ifrån första dagen du kollade på mig att du skulle lämna mig.
jag visste att du först skulle falla.
och jag visste att du någon gång skulle tröttna.

jag kommer fortfarande röka min typ av cigaretter.
jag kommer fortfarande leta efter en ny kärlek på svartklubbarna i malmö.
jag kommer fortfarande vara för feg för att känna.




Fri vers av mlhoa
Läst 113 gånger
Publicerad 2014-12-10 23:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mlhoa
mlhoa