Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lämnas oberörd


Oberörd

Vill trycka hold.
Söker skydd här utan hopp.
Oberedd. Inte klar. Inte redo.
Stoppa. Jag måste av.
Denna linje går med rasande fart
Snabbt och fort samt franskans vite
Förnuftets brast på dessa anglosaxiska ord, vite vite.
Känsla, förnuft, Jane Austen skulle ha en knuff!
Snabbt så snabbt, vite vite kunde inte tänka alls,
därför var franskan också så falsk.
Halt, så som djur, vilken skillnad gör dess bur?
Vi och dem, olikhet ger mindre skydd, hoppa av, stanna kvar. Låta saker bero, fransmännens ord är stress, du behöver verkligen ingen press. Livet är nu, lugnet är ditt. Orden är här, ströva nu fritt!




Fri vers (Fri form) av Lusselelle
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-11 00:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lusselelle
Lusselelle