Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hänger löst

Utanför fönstret finns bara morgonen
Där stjärnorna hänger löst
Kring decembers tysta kropp
Gatulysen och halvljus på vägarna
Med för spektrum som vittrar rörelse;
Asterisker mellan ögonfransarna
Bländande vackert ständiga ljus
De som väger nu men aldrig annars
Som om människan andades tragedi
- Att begäret till kärleken
Vistats enbart i bristen av materian




Fri vers (Fri form) av Oknytt
Läst 364 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2014-12-11 10:51



Bookmark and Share


  Trädskugga
Ord som smekningar för anden, i tragedi och motgång, kärlek och materia, (lysande)!
2016-01-25

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Gillar språket i din vackra dikt .Fastnar"som om människan andades tragedi" berör
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Oknytt
Oknytt