Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftervärk

Det värker i benen
Har suttit stilla för länge
Efter att ha rört mig för mycket

Mitt blodtryck är lågt
Efter att allt nyss rusat så snabbt

Askan är grå
Efter att glöden brunnit het

Du får mig att stappla
Inte känna pulsen
Du får mig kall

Jag blåste in
Och du blåste ut
För fort.
Allt var för fort.




Övriga genrer av Suddad
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-12 14:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad