Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt eller inget

rädslan över att förlora det jag har,
förvandlas till nyfikenhet för det jag kommer att ha kvar




Fri vers av Clemens
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-12 16:40



Bookmark and Share


    ej medlem längre
härligt skrivet!
2014-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Clemens