Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HANS VÄG ÄR DIN VÄG UT

du går din egen väg

och med skygglapparna på

fram och åter som professor balthazar

allt känns så bra trots allt

när du svävar i det blå

och det blixtrar alltid hårt från din gitarr

själv har jag kraschlandat

det är trettio år sen nu

all min otroliga otro fann sin grav

du har ditt eget liv

där bestämmer bara du

men i själva verket är du syndens slav

 

refr:

 

Hans väg är din väg ut

ska du låta tåget gå?

går det inga fler tåg

hur blir det då?

vem vet när allt är slut

när det ringer för ridå

inget gammalt bluff och båg

kan få bestå

 

 

 

du häller i dig allt

som ger lindring för en stund

baren blir din kyrka, bartendern din präst

du vältrar dig i malt

men om skutan går på grund

ska du sjunga då att livet är en fest?

mitt ibland skärvorna

kan du skönja en reflex

som en hoppets hälsning från en annan strand

nu brinner nerverna

av din skam och av komplex

ska du ändå stå emot en uträckt hand?

 

 

 

LARZ GUSTAFSSON   12/12 2014




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-13 08:18



Bookmark and Share


  mare VIP
Tänkvärd text!
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP