Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HAR SÄNT SINA BARN

som Kristusbrev

i världen:


och brev läser inte

sig själva,


det gör omgivningen,

men frågan är


vad läser

de?




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 134 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2014-12-13 11:32



Bookmark and Share


  aol
Usannerligen tänkvärd skrift,
2014-12-13

  Larz Gustafsson VIP
Mänskligheten är överskattad.
Den har förvandlats skapelsen till en svinstia.
2014-12-13

    Lars Gullberg
Omänskligheten.....
2014-12-13

  Larz Gustafsson VIP
The only Bible they may ever read is what they will read through me.
2014-12-13

    Lars Gullberg
Mänskligheten
2014-12-13

  Mats Edin VIP
Sannerligen en fråga!
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld