Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Opp amaryllis


Opp amaryllis

vakna min lilla, sjöng jag

och nu är hon klädd

vacker som en lucia

i decembermorgonen




Bunden vers (Tanka) av Eva Helene VIP
Läst 429 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2014-12-13 15:49



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Fint!
2014-12-16

  ULJO
Vackert
2014-12-15

  Monika A Mirsch VIP
Gömmer det sig hemliga kärleksfulla budskap i din sköna Amaryllis? En smekning från mig ...
2014-12-15

  ResenärGenomLivet VIP
Mycket vacker är denna blomma...jag får vänta lite till på min...
2014-12-14

    ej medlem längre
Tack för din så fina tanka! Min vita Orkidé slog ut lagom till Lucia!

Kram, Ann
2014-12-13

    prima donna
ja vad fint!
2014-12-13

  Chawa VIP
Underbar och perfekt tanka!
Du sjöng, hon lyssnade och se så fint hon strålar nu i vinterglädje! Vackert i ord och bild!
2014-12-13

  Bo Himmelsbåge
Härligt skimrande foto!

En vacker tanka lagom till Lucia;
som får dagen att lyfta i ljus!
Tack för detta under!
2014-12-13

  anits VIP
Vacker poesi till en underbar blomma!
2014-12-13

  Ronny Berk
blomsterpoesi, ja
2014-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Eva Helene
Eva Helene VIP