Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN SÅ KALLADE KRISTI KÄRLEK

DEN SÅ KALLADE KRISTI KÄRLEK SOM INTE RESER

SIG UPP TILL FÖRSVAR FÖR DE OFÖDDA,

VÄRNLÖSA - GUDS SKAPELSER,


HANS EGNA AVBILDER - I MODERLIVET,


DEN KÄRLEKEN UNDANBER JAG MIG

HÄRMED, VÄNLIGT MEN

BESTÄMT!

S-E




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 64 gånger
Publicerad 2014-12-13 22:13



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Samma här, som min jordiske far brukade säga när någon hejade på honom.
2014-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld