Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek svår att uttala

Raska skutt i min bröstkorg
Ett bortglömt slag
När jag ser på dig

Ögat avspeglar sig i ditt
Pupillen släpper in ljuset
Till själens oändlighet på tjugoett gram

Trevande hand letar efter din
Fingrarna griper efter trygghet
Söker efter handflatans värme

Outtalade känslor
För att orden inte räcker till
För att kärlek är svår att uttala

Räknar dina andetag
Ritar med fingret mönster på din rygg
Dricker mig otörstig från dina läppar

Din kropp
I min kropp
Du och Jag blir till




Fri vers (Fri form) av solanu
Läst 222 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2014-12-14 07:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

solanu
solanu