Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Resultatet blir en verklighet

Ens verklighet
är runtomkring.
En farbar väg
att bygga?

Ljuset lyser upp
utvecklingen.
Försöker att finna
livet som är mer.

Vill försvara oaser:
Kärleken! Konsten! Kallelser!

Teorier
och
sökandet.
Förändringar
och
praktik.

Precis efter så stör
mörkret med fel: I landet.
Staden. Kvarteret.
Gatan. Huset.
Rummet.




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-14 17:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP