Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillbaka

Det är något som är tillbaka
Du sträcker armarna mot taket
Varför är det så varm och ljust?
Något letar sig in mellan vintermörkrets ruiner
Var det så det såg ut?
Det du inte har sett på månader ligger avslöjat framför dina ögon
Är det vad du vill se eller blundar du?
Helt plötsligt ljus igen, helt plötsligt värme
Kommer du ihåg att det fanns, minns du?
De där strålarna som skickar magi och uppenbarelse genom ditt liv, de är här igen
Det som lyser och tänder, släng av dig jackan, rusa ut,
det kan vara solen som är tillbaka




Fri vers av Liselotte
Läst 415 gånger
Publicerad 2006-04-07 15:59



Bookmark and Share


  Marlene Anna Linnéa
visst blir man lite ställd.... vem är du som kommer hit och lyser..känner vi varann.. du verkar komma och gå som du vill. vet inte om jag tänker lita på att du finns på riktigt! jag tänker ofta just som du skriver nu på våren.

"De där strålarna som skickar magi och uppenbarelse genom ditt liv"
mmmm, härligt!!
2006-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Liselotte
Liselotte