Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skriven i form.


Död?

Död nu?
Mörkret håller mig.
Det finns inom mig och dig.
Ingen soluppgång väntar nattens slut.
Vars har jag hamnat, vem är jag? Är jag död nu?
Kylan tränger in och bränner i min tomma kropp.
Vindarna vänder inte, kan inte allt ta stopp.
Min själ skriker hjälp, men inget svar.
För i mörkret är jag kvar.
Där i mörkret, du.
Död nu?




Bunden vers (Rim) av Arkalym
Läst 226 gånger
Publicerad 2014-12-15 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Arkalym
Arkalym