Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GRÅT INTE ÖVER MIG

sa JESUS till gråterskorna när Han

var på väg till korset,


gråt över er själva

och era barn!


Varför? Därför att de

hade förkastat


Guds frälsningserbjudande

i Kristus JESUS.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 149 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-15 15:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld