Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppleva det underbara i dagen

Det ger
så mycket
glädje!

Att hitta
något
fantastiskt.
Det som en
konnässör vill
beröra
och använda.

Det är
så mycket
glädje!




Fri vers av Lennart Johansson VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-15 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Johansson
Lennart Johansson VIP