Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett plus ett är är lika med noll

Magar kurrar tyst och ljudlöst högt och tydligt


Din tunga är svart av sötlakrits
Slickar mitt hjärta till öppet skavsår


Jag dricker dig
Det dämpar hungern
Låter dig slicka för jag vill att du ska nå djupet



Du tuggar vidare med avsmak
Tänker att det dämpar den värsta av hungern
Slickar vidare för att bli av med smaken




Övriga genrer av Suddad
Läst 233 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-15 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad