Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Jag är vägen, sanningen och livet. Ingen kommer till Fadern utom genom mig".


DET FINNS BARA EN VÄG TILL HIMLEN

Den heter JESUS Kristus,

en del blir irriterade


om man berättar

för dem om

den.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 78 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-16 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld