Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ENSAMHETENS ENSAMHET

Ensamheten   är  den  solitäres  manifest,
ensamheten  är  den  frihet man har, ens-
amhet är den kraft  ur  vilken individuell
kreativitet  blommar, ensamhet kan föda
genier, ensamhet  är  förutsättningen  för
det  nya  tänkandet,  ensamheten  är  lika
stor som de lögner man närt,ensamheten
är en potentiell kraft.
                                      *




Fri vers av Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-17 08:21



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Klart att man väljer den solitäres hjältemodiga väg istället för ensamhetens gemenskap.
2014-12-17

  Peter Stjerngrim VIP
... Absolut! Förutsatt att den är självvald!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Notarius publicus:Sten Wiking
Notarius publicus:Sten Wiking VIP