Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÄCKELSE ÄR INTE UNDER OCH TECKEN OCH KRAFTGÄRNINGAR

eller att döda står upp. Andlig väckelse

är när Gud får tända "Himlaljus"

på jorden,


och då kan under och tecken

och kraftgärningar och

att döda står upp


bidra till

det.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 44 gånger
Publicerad 2014-12-17 08:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld