Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD ÄR ALLTID NUMMER ETT

När kristenheten under ledning av

sina föreståndare, bygger

en damm mot Guds

Ord:


om synd, rättfärdighet och dom

och att vår sådd också ger

oss sin skörd:


sår vi oskyldiga barns blod

så skördar vi också

blod,


då höjer Gud på vattennivån,

så vattnet stiger över

dammen,


för Gud kommer aldrig tvåa:

förstaplatsen har Han

reserverat åt Sig.






Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 36 gånger
Publicerad 2014-12-17 08:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld