Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FORTSÄTTNING PÅ "GUD ÄR ALLTID NUMMER ETT"

När kristenheten under ledning

av sina föreståndare spikar

igen dörren för Guds

Sändebudsåsna


för att slippa höra Guds Ord

om synd, rättfärdighet

och dom


och att det vi sår skall vi också skörda:

sår vi oskyldiga barns blod så

skördar vi också blod,


då sänder Gud en

elefant,


för Gud kommer aldrig tvåa:

förstaplatsen har Han

reserverat åt Sig.





Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 57 gånger
Publicerad 2014-12-17 09:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld