Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plus ja! Plussa på då!

Att glädjas åt minsta lilla plus
man får, är ju att till lyckan ge sig
själv en skjuts!

Och det ger ju själen direkt ett lyft
utestänger alla stora som små snyft
och sen gör inte nå´n motgång en,
alls ett dyft!

Så det är bara att stärka sig
med det positiva och ladda sig
fullt ut med detta...

Och se´n till nästa ladda över...
Det blir säkert många tillfällen
till en så´n manöver...







Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2014-12-17 13:12



Bookmark and Share


  Irene Åberg
Bästa*Ewa*Britt Sann*Tänkvärd
Strålande*Stjärna*Poeters*Ewa*Britt*
Glädje*Lycka*Skänker*
Dina*Varma*Ögon*Blänker*Kram
2014-12-18

    ej medlem längre
Jag bokmärker din så fina sanna text!
2014-12-17

    Dan Myrbeck
Fram för det positiva!
2014-12-17

  Lars Hedlin
Just så! Bra!
2014-12-17

  Marita Ohlquist VIP
Bra, tänkvärd text!
2014-12-17
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt