Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Köttplånboken och Mr Gooba...


Ursäkta, är det där Bollrud?
Du menar köttfärspalatset?
Tänker på döden och fylls av starkaste ömhet...
Vilken tid stänger klosetten?
Det kan man sällan veta...
Då ni på liksom er geist vacklade
På alla tider, på all vrede och men sen i havet
Ja, det kan vi - kom!
Vart ska du?
Köttplånboken.
Julhandeln.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Johan Bergstjärna VIP
Läst 217 gånger
Publicerad 2014-12-17 20:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP