Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ändå älskade jag

Jag var aldrig beredd på att vi skulle kännas så trasiga

Så förbrukade

Var du?

Det överaskar mig att min likgiltighet är större än någonsin annars

Och ändå

Älskade jag dig mest




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-11-05 10:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP