Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
JESUS: "Det må vara lärjungarna nog, om det går med dem som det gick med Mästaren". Det vill säga med JESUS SJÄLV, som spikades upp på korset.


DET ÄR INTE JESUS SOM LOVAT SINA EFTERFÖLJARE

guld och gröna skogar, det

har förkunnarna:


kyrkorna

gjort.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 99 gånger
Publicerad 2014-12-18 09:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld