Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

PROBLEMET I SVERIGE

är att Bibelns texter för många Bibelns

förkunnare är teoretiska,


men Gud är inte teoretisk

utan verklig:


och verkliga är därför också

Hans Ord.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger
Publicerad 2014-12-18 09:32



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
För mig är Guds Ord upplevd verklighet. Annars vore jag inte frälst.
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld