Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS GÅVA TILL OSS ALLA!

JESUS KRISTUS, Gud själv

förpackad i mänsklig

gestalt:


inte en snittblomma

utan en evig, som

också Du är

evig.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 53 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-18 10:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld