Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Guds rike består inte i ord, utan i kraft".


VILL DU VARA ENSAM?

och gå utanför lägret,

det kristnas,


följ JESUS!


Han kommer inte in dit

där man talar om

Honom,


om välfärdsvarianten:


inte Han som kommer med Ande

och kraft och genom Sina

många nådegåvor!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger
Publicerad 2014-12-18 11:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld