Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KYRKORNA SKYMMER BIBELNS JESUS KRISTUS

mer än vad de låter Honom

träda fram:


genom Andens verk

och kraft!


Han kommer inte någon

annan väg.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 65 gånger
Publicerad 2014-12-18 11:28



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Så sant.
Bjäfs, tingeltangel och liberalteologi står i vägen.
2014-12-18
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld