Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BIBELNS JESUS SKULLE INTE HÄLSA PÅ KYRKORNAS JESUSGESTALT

om de möttes, då kyrkornas är ett

falskmynt: en obiblisk Jesus-

gestalt med andra ord.


2 Joh. 10-11 "Om någon kommer

till er och inte har den läran med sig,

så ta inte emot honom i era hus och

hälsa honom inte.

Ty den som hälsar honom gör sig

delaktig i hans onda gärning".


Vilken lära syftar Johannes på?


Jesu och hans apostlars lära:

om synd, rättfärdighet

och dom".




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 110 gånger
Publicerad 2014-12-19 20:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Luther skulle spy om han kom in i den påstått lutherska Mariakyrkan, som jag bor granne med, där de har en mariastaty.
Ingen av de gamla pingstpionjärerna skulle känna igen sig i nutidens pingstkyrkor.
MEN Gud har skapat den lokala församlingen. Och det finns inget utrymme för löshästar.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld