Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
GUDS ORD: "Gud låter sig förstås genom sin skapelse".


GÅ BAKLÄNGES OCH FRÅGA DIG

från Skapelsen till Skaparen, och fråga:

vem har gjort allt detta: solen och

månen och alla stjärnorna,

fåglarna under himmelen

och fiskarna i havet,

blommorna på marken

och djuren i skogen,

allt som lever, växer

och dör,

och MÄNNISKAN till Sin avbild!


Hur ser Han ut och vilka resurser

har Han och vore Han någon för Dig

att lära känna, mer och mer och

bättre och bättre,


tills Du en dag står i evighetens värld

och ser Honom som

Han är.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger
Publicerad 2014-12-19 14:36



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Skapelsen är i sig ett vittnesbörd om Skaparen.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld