Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SANNINGEN SKALL GÖRA OSS FRIA

står det i Guds Ord, Bibeln,

vilken sanning?


sanningen om Gud

sanningen om Människan

och sanningen om Evigheten:


var man skall tillbringa den

och hur man kommer

till Gud.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-19 16:50



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
en del hatar andras kärlek
och vill att alla ska älska som dom

Som i t. ex i Guds namn

Det är lika dogmatiskt
som all annan bokstavsreligion
2014-12-19

    Lars Gullberg
och härifrån
2014-12-19

  Larz Gustafsson VIP
Ja, det står faktiskt ingenstans att kärleken ska göra oss fria.
2014-12-19
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld