Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STEFAN SWÄRDS UPPROP MOT SD:s INVANDRARPOLITIK

enligt uppgift har han fått 380 namnunderskrifter,

men de som kommer till Sverige genom

livmodern, får knappast något

predikantstöd alls, då

tiger de i stället,


trots att vi avlivar 30-40.000 av de ofödda Människorna

varje år: Guds avbilder. Det ena behöver

ju inte utesluta det andra.


Predikanterna behöver inte predika

vad de själva tycker, utan bara

vad Gud säger och det står

skrivet i Guds Ord,

Bibeln.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 263 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-19 22:24



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Swärd är här ute i ogjort väder.
Kristna har ingenting i politiken att göra.
Det vore bättre att han riktade sin kamp mot avfälligheten inom kristenheten.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld