Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

We are better friends then when we where the best of friends

One time when we where young we where younger then we are now.
Now we are stronger than when we where strong.
We love more than we loved when we where loving until infinity.
And you mean more to me than when you ment the world




Övriga genrer av Suddad
Läst 205 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2014-12-20 14:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad