Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Du minns den där natten då mörkret och snöflingorna härskade på himlen... Det var då jag mindes mina tankar som barn...


Intryck från ett avtryck

De där fotspåren i snön, vart tar de sedan vägen?

Tar vinden med dem på oupptäckta platser?

Eller kanske smälter de, sjunker genom jorden och ger näring åt blommorna när sommaren kommer

Ett avtryck från mig som får liv
Ett liv som följer med mig på vägen till min dörr
Till min trygghet
Och ett liv som visar vägen för de vilsna
i vinterns utfrysande kyla
Vart det finns ett hem

Kom in så löser vi gåtor tillsammans.








Övriga genrer av Suddad
Läst 371 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2014-12-20 15:02



Bookmark and Share


  Ellika
Jag älskar tanken på att de smälter. Lova att de smälter.
2015-04-21

    prima donna
gillar barnets tankegångar! fint skrivet
2014-12-20

  Ulf D VIP
Slutraden en fin uppmaning som lyfter texten.
2014-12-20

  KYREUS of Sweden
Varm & vild & vacker.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Suddad
Suddad