Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SAMMANHÅLLNINGEN I DEN LEVANDE GUDENS FÖRSAMLING

beror inte av yttre saker, som kyrkoorganisationer

och annat liknande, utan i Guds församling,

den som är Hans, byggd enligt

Hans ritningar,


är Kärleken, som i äktenskapet,

det sammanhållande

bandet.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 88 gånger
Publicerad 2014-12-20 16:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Varför tjatar du om detta? Har du problem med ditt eget äktenskap, eller?
2014-12-21

    Sven-Erik Sköld
Gud använder Själv församlingen - kärleken - som FÖREBILD till äktenskapet: som Kristus älskar församlingen skall makar älska varandra. Mvh/S-E
2014-12-20

  Larz Gustafsson VIP
Visst.
Man ska sitta i små enmansförsamlingar och döma ut allting annat.
Man vill inte underordna sig en biblisk lokalförsamling. För där kan man inte vara primadonna och diva och få all uppmärksamhet. Vad detta handlar om är UPPROR mot den levande Gudens förordningar.
2014-12-20
  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld