Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN STORA DEPPAREDAGEN





Julen närmade sig

Han kände sig ensam och övergiven

Värst var julafton

DEN STORA DEPPAREDAGEN




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2014-12-21 11:13



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
vitsig parafaras där i slutet
2015-01-06

  Ingrid Trolle
Mycket tänkvärd text
2014-12-28

  Marianne Räf
Julen: Nästan FÖR mycket blandade känslor. Av bra och dåligt! Fast, helst
vill man nog att den ska gå över! :)
2014-12-28

  Margareta Wersäll
Precis så kan många känna sig - kanske även de som inte är ensamma i en krets av glammande
släktingar och vänner! Stor känsla i få ord!
2014-12-27

  Heikki Hellman
'Deppardagen' är bekant för mig sedan många år. Man vänjer sig vid den. I vårt livs början och slut är vi ensam! God jul Marita
2014-12-23

    Dan Myrbeck
Jaa, då blir ju kontrasten störst.
2014-12-22

    ej medlem längre
Tyvärr sant för många.
2014-12-22

  Bibbi VIP
Tyvärr, så är det för alltför många.
2014-12-22

  Bibbi VIP
Grattis till "MEST BOKMÄRKTA DENNA VECKA"!
2014-12-22

  ResenärGenomLivet VIP
Sorgliga ord...bra beskrivet...
2014-12-22

  Connie
Oj den här är verkligen tankeväckande i dessa dagar!
2014-12-22

  ULJO
Mycket väl framfört
2014-12-21

  Palett
Tänkvärd text !
2014-12-21

  Rise Little One
Tyvärr blir det så för många... Sanningen är alltid naken...
2014-12-21

  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fint förmedlat! Ja så är det för många...tyvärr
2014-12-21

  Anya VIP
Jaa alla kan vi behöva en sådan dag... även Julen.
2014-12-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Jul, den värsta högtiden för många. Och bästa för andra. Tänkvärd text skriven av dig, min vän!
2014-12-21

    ej medlem längre
Tyvärr är det många som har det så.
2014-12-21

  Larz Gustafsson VIP
Julen är motbjudande.
2014-12-21

  Lars Hedlin
JA många ensamma själar i juletid...kram
2014-12-21

  louisegirl
Jaa, julen är svår för många <3
Fint skrivet!
2014-12-21

  Respons VIP
Så är det för många tyvärr!
2014-12-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP