Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUD HAR VÄLSIGNAT OSS MED ALLT HAN HAR

med "all den himmelska världens

andliga välsignelser"


och för att kunna nå

oss med dem


kom Han i en

kropp:


i Jesu kropp och nu genom

församlingen


som är Jesu kropp

på jorden:


den skall göra, vad JESUS

gjorde och lärde:


genom Andens kraft

och gåvor.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 66 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-22 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld