Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Guds Ord: "Men det var våra synder han bar och våra sjukdomar dem lade han på sig".


DET ÄR FULLBORDAT! ROPADE JESUS PÅ KORSET

innan Han dog, och gav upp Sin ande.

Vad var fullbordat? Att Han burit

alla våra synder och alla

våra sjukdomar!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 109 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-22 17:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld