Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JAG BAD ATT GUD SKULLE HELA MIG FRÅN MIN SJUKDOM

och Gud svarade på bön

genom ett Andens

redskap:


Benson Idahosa från Nigeria

som gjorde mig frisk

i ett ögonblick!




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 96 gånger
Publicerad 2014-12-23 09:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld