Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

JESUS GJORDE I ALLT SIN FADERS - GUDS - VILJA

Vad gjorde Han då? Han frälste alla som

kom till Honom för att bli det

och botade också alla

sjuka som kom

till Honom.


Detta uppdrag överlämnade Han

till Sina lärjungar, den första

kristna församlingen och

sa till ock med att de

skulle göra samma

gärningar, ja,

större än

Hans!


Och med samma kraft: Anden kraft! och nu är

denna tjänst - uppgift - överlämnad till oss

som idag är Hans församling:


Hans kropp på jorden.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 97 gånger
Publicerad 2014-12-23 16:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld