Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det kunde varit du

Du fäller en tår
över en annan mans ensamhet.
Du lämnar en peng innan du går,
men ser en likhet.

Det kunde varit du.
Det kunde varit du.
Det kunde varit dina barn,
eller din fru.

Nu fäller du istället en tår
över en annan mans ensamhet,
går tillbaka till bilen
och glömmer bort tankar om likhet.




Bunden vers (Rim) av AnnaJulia
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-23 17:49



Bookmark and Share


    Frozenbride
Tänkvärd och fin!
2015-01-19
  > Nästa text
< Föregående

AnnaJulia
AnnaJulia