Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den eviga kampen med livet


Meningen med livet är att leva

Meningen med livet är att leva
inte mycket mindre, inte mycket mera

Låt dig själv få finnas till såsom alla andra finns till
och gör lite av det du måste men mest av det du vill

Var inte rädd för tiden, låt den få passera
det finns inget du kan göra än att just nu existera

Kämpa inte emot, omfamna inte allt och nöj dig ibland med ett okej
Låt stunderna få komma, människor få gå och dagen fånga dig




Bunden vers (Rim) av AnnaJulia
Läst 344 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-02-11 21:47



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
lev fullt ut!
2016-05-31

  Pernilla Stammler Jaliff
Tack så mycket för denna fina och finurliga text, den bokmärker jag så att jag kan läsa den om och om igen för alla gånger då jag glömmer bort att leva livet nu!
2015-02-11
  > Nästa text
< Föregående

AnnaJulia
AnnaJulia