Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GUDS PROFETER HAR ALLTID BLIVIT HÅNADE

och mött OHÖRSAMHET och motstånd bland Guds folk;

från Gammaltestamentlig tid och fortfarande:

för Gud sänder dem till Sitt eget folk,


för att ingen fiende skall

komma över dem

oförtänkt!


Profeterna - Guds sändebud - kan Guds folk håna,

men inte när det kommer som Gud varnat

för: en ÖVERMÄKTIG armé:


som inte många vågar

håna.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 85 gånger
Publicerad 2014-12-23 20:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld