Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET SVERIGES FOLK FRAMFÖRALLT BEHÖVER

är en "ny" Bibel! Eller rättare sagt, en NY BIBELLÄRARE:
Den Helige Ande, som undervisar vårt svenska folk om
SYND, RÄTTFÄRDIGHET OCH DOM.

Som det nu är har Ordets förvaltare förfalskat Guds Ord
genom att ta bort SANNINGEN som synd och dom. De har
gjort Guds Ord - Bibeln - till någon sorts ALLADIN ask med
idel chokladpraliner, där var och en får sitt favoritgodis.

Det har Ordets förvaltare sett till, att "örongodis" serveras
i våra kyrkor, så till den grad, att vad som faktiskt "står skrivet" är
okänt för de flesta kristna; därav vårt lands situation.

Läs därför kostnadsfritt boken OFREDSTIDER på
webbadress: harmoni.be så får Du veta vad Gud säger
till oss som kristna -och till vårt lands folk i övrigt.

Får för övrigt önska Dig och oss alla en GOD JUL,
men med JESUS inte i krubban, utan uppstånden
efter korsdöden och LEVANDE för alltid
på Faderns högra sida och här nere på jorden
GENOM SIN FÖRSAMLING!

S-E Sköld




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 70 gånger
Publicerad 2014-12-24 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld