Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DEN VÄG ÄR SMAL OCH DEN PORT ÄR TRÅNG SOM LEDER TILL LIVET

och få är de som finner den,

säger JESUS


och den väg är bred och den port

är vid som leder till

döden


och många är de som

går fram på den,

säger Han

också:


till oss som lever nu

och därför väljer

nu!


vart vi VILL.




Fri vers av Sven-Erik Sköld
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-24 11:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Sven-Erik Sköld