Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

naken

Låt mig stå där naken
Och se om nån är vaken
Ett konstverk i all enkelhet
Med en människohuds känslighet
Vad slår betraktarens tankar
Yta, muskler, kön
Eller ett hjärta som bankar
Sårbarhet, berättelse, vad är hans lön
Plötsligt vill jag ge skrik
Att ord är inte tomma
Blir du mig någonsin lik
Låt oss känna livet blomma




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 224 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2014-12-26 10:17



Bookmark and Share


  La loba
Väl skrivet! När man skriver på ett sätt som ger mottagaren nästan fysiska förnimmelser, ja då har man lyckats. Grattis?
2014-12-26

  gunnnar nylund VIP
Bra vetja, ett rop på bekräftelse!
2014-12-26

    ej medlem längre
Fint skrivet..
2014-12-26

  Teresia Ridell
Vackert berörande om att vilja bli sedd och älskad..,på riktigt.
Gillas mycket !
2014-12-26
  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP