Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

älska

Jag kan älska
Jag älskar
Jag har älskat
Jag älskade
Hela min existens bygger på att älska
Det stora i det lilla, lilla i det stora
Med skönhet och mina brister
Att älska är smärta
Om dagen kommer jag inte älskar
Då slutar slagen från mitt hjärta




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2014-12-27 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP