Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

hud

Kuling piskar bergen
Tankar går mot höst
Mitt öra mot ditt nakna bröst
Lyssnar till din röst
Värmer mig
Din doft fyller mig
Din kropp förgyller mig
Lyssnar till vindens strid
Medans din hud ger mig frid.




Fri vers (Fri form) av Mfredrik VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2014-12-26 15:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mfredrik
Mfredrik VIP